Velkommen til Torben Højer's Hjemmeside

Her på siderne vil jeg fortælle lidt om os selv, samt de oplevelser vi har med og uden vores campingvogn i ord og billeder til inspiration for andre. Da campingferie med vores campingvogn er den ferieform vi foretrækker, er der beretning fra de seneste ferier der er gået til vor faste plads CAMPINGPARK STÜRBERG i HASSENDORF mellem SOTTRUM og ROTENBURG (Wümme) ca. 25 km. fra BREMEN ved B 75 ca. 3 km. fra Autobahn 1. I sommeren 2011 var vi heldige at få en helårs plads, da vi efterhånden er kommet op i den alder, hvor man ikke har lyst til at køre lange ture i Europa mere, så nu handler vores oplevelser udelukkende om livet på denne plads, samt fra vores ture til Harzen i vores faste lejlighed.
Der er også nogle sider om ture UDEN campingvogn. De er bl.a. gået til BAD LAUTERBERG i Harzen, som efterhånden er blevet vores andet hjem. Min "Gæstebog" er en side, som jeg håber rigtig mange vil benytte lidt tid på at skrive i, når I har været lidt rundt på de forskellige sider på hjemmesiden.
Min kone og jeg har op gennem 80'erne sejlet kanalerne tynde i Bourgogne, og i 1992 fik vi vores egen båd. Dengang sagde jeg, hver gang vi mødte en bil med campingvogn : "At de gider at køre rundt med sådan et hus bagefter". I 1998 fik vi så vores fabriksnye campingvogn, og i dag 3 campingvogne senere, vil jeg ikke undvære den. Det er simpelthen den bedste ferieform der findes. Campingvogne i dag er jo topmoderne, med indbygget toilet og elektrisk skyl, blæsevarme, gulvvarme og varmt og koldt vand i hanerne.
Vores første campingvogn var en ADRIA UNICA B 360 UH, en såkaldt egoistvogn. Derefter fik vi en ADRIA UNICA B 462 PH, som vi anskaffede 2' august 2002, monteret med Globesat parabolanlæg, og i maj 2003 monterede jeg selv elektrisk gulvvarme, så man ikke fryser om fødderne i forårs og efterårs sæsonen, hvor det godt kan blive lidt koldt om aftenen og natten. Den 2' juli 2007 fik vi vores nye campingvogn, nummer 3 i rækken, en ADRIA ADORA 472 LU, som vi forventede os meget af. Og indtil nu, må vi konstatere at den lever op til vores forventninger. Den er også monteret med Globesat parabolanlæg med indbygget Digital antenne til landbaseret Digitalt TV. Den 12 juli samme år fik vi vognen godkendt til 100 Km/t. på de tyske autobahner, den såkaldte TEMPO 100 godkendelse. Vores første trækker var en SUZUKI BALENO ST.CAR 1,6 GLX som vi fik i 2000. Vores anden trækker var en SUZUKI SX4 1,6 GL AWD 4x4, som vi fik leveret d. 4 april 2007. I 2008 fik vi den miljøgodkendt i den tyske klasse 4, så vi kan køre overalt i de tyske byer. Nu har vi så den 8 nov. 2013 fået leveret vores tredje trækker. Det er en SUZUKI SX4 S-CROSS GLX 1,6 model 2014, som også er miljøgodkendt i klasse 4 i Tyskland. En bil der er større end den forrige, og som kører som en drøm, samt langt på literen. Den 27 april 2014 købte vi så en ekstra campingvogn, en TABBERT COMTESSE 450 TD fra 1993, som skal bruges som gæstevogn når familie og venner kommer og besøger os. Vi vil så også have mulighed for at bruge den som rejsevogn hvis det bliver nødvendigt.  Mange hilsner
Torben Højer.


Denne hjemmeside nedlægges og lukkes juli 2019.