Hvem er vi

Torben

Jeg hedder Torben Højer, er 71 år og født i København, men opvokset i Tønder i Sønderjylland. Er kok af profession, tog uddannelsen til søs, da jeg mener man lærer mere til søs end i land, men forlod branchen efter 5 år til søs. Bor i Ballerup vest for København, var ansat i Forsikringsselskabet CODAN, som assistent i afdelingen Facility Management - et arbejde jeg holdt meget af. Gik på pension den 30 april 2013 efter 17 år i koncernen. Før Codan var jeg ansat 24 år i Tivoli, bl. a. i marketing afdelingen, et meget spændende job. Er gift med Tove, der er opvokset i Ommel uden for Marstal på Ærø, og har 2 dejlige piger der forlængst er flyttet hjemmefra, samt 3 børnebørn.
Interesser: Camping, Foto, Video, Computer, Lystfiskeri, Fjernstyrede fly m.m. Musik - især tysk Schlagermusik, Vikingarna, Vin, Mad & Øl, især tysk øl.

 

Tove

Tove der er 67 år, stammer fra Ommel uden for Marstal på Ærø. Tove har næsten lige siden hun forlod skolen, arbejdet med medieovervågning, og i 1983 var hun medstifter af medieovervågningsfirmaet Á JOUR KLIP GRUPPEN, hvor hun arbejdede indtil hun gik på efterløn i 2012. Firmaet blev i 2006 solgt til Infomedia, hvor de i dag er ca. 150 ansatte. Gik på pension 24 maj 2016.
Interesser: Bøger, Camping, Vikingarna & tysk Schlagermusik.